Kamplaan 22, 9722SJ GRONINGEN

Woonopp.

135 m2

Perceelopp.

899 m2

Omschrijving

Vrijstaande charmante bungalow, beschut gelegen op een mooi perceel van 899m². De ligging in de zuidelijke stadswijk Villabuurt is rustig en lommerrijk met veel groen in de wijk.
De ligging is zeer gunstig ten opzichte van diverse voorzieningen: de winkels van Helpman liggen op korte afstand, het Helperbad, scholen en de tennisvelden van tennisvereniging GLTB liggen vlakbij. Bovendien op fietsafstand van het NS-Europapark station en de binnenstad van Groningen maar ook vlakbij het centrum van Haren! Het huis is gebouwd in de jaren '50. De vrijstaande garage is verbouwd tot een gastenverblijf/werkruimte waardoor extra woonoppervlak is toegevoegd op de begane grond. Alle woonoppervlak -105m² voor het hoofdhuis en 30m²- voor het bijgebouw- bevindt zich op de begane grond.

Indeling:
lange oprit tot naast het huis, entree aan de zijgevel, vestibule met meterkast, hal met toilet, gang naar links en gang rechtdoor naar de L-vormige woonkamer -circa 40m²- met erker, houten vloer en tuindeur naar het terras/de tuin aan de voorzijde Achterin de woonkamer de keuken in hoekopstelling met dubbel werkblad. Via de keuken de deur naar de bijkeuken met toegang tot de kelder, tuindeur/achterdeur en vlizotrap naar de zolderberging. In de bijkeuken plaats voor de wasmachine en droger.
Via de hal (bij de entree) en gang naar links gaat u naar een werkkamer/ slaapkamer met deur naar de woonkamer en aan het eind van de gang de slaapkamer (16m²) aansluitend de complete en neutrale badkamer met douche, tweede toilet, hoekligbad en wastafelmeubel.

Bijgebouw/ gastenverblijf:
Entree aan de zijkant, klein halletje, woonkamer/werkkamer circa 17m² met grote glaspui aan de voorzijde, aansluitend slaapkamer van 6m² en badkamer met douche, toilet en wastafel. Via vlizotrap naar de bovengelegen zolderruimte.


Bijzonderheden:
- bouwjaar circa 1955,
- naast gelegen oprit met aan het eind de voormalige garage (in stijl van het hoofdhuis gebouwd) verbouwd tot gastenverblijf;
- mooi perceel van 899m²;
- woonoppervlak totaal circa 135m²;
- kelder circa 15m² met provisieruimte en cv-ketel opstelling;
- het hoofdhuis is geheel voorzien van een eiken white wash vloer;
- inhoud hoofdhuis+bijgebouw circa 700m³;
- Cv-HR combi-ketel Nefit Ecomline 2007;
- grote, groene tuin rondom met groot gazon.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie